Intohimona ravinto
 

 
profiili-0185-2.jpg

Olen Hanna, ruoka- ja opetusalan ammattilainen. Perheeseeni kuuluu terveys- ja hyvinvointialalla toimiva yrittäjämies sekä kaksi pientä lasta. Elämme siis hektistä, mutta elämänrikasta lapsiperhearkea.

Olen ahminut ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa niin yliopistolla kuin myös kirjallisuudesta. Olen myös joutunut soveltamaan tietotaitoani käytännössä omien ruokarajoitteideni ja terveydentilani myötä. Uskon ravitsevan ruoan olevan vahvassa roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Niin yksilötasolla arjessa kuin myös urheilusuoritusten optimoinnissa.

Visuaalisena rakastan kaikkea kaunista ja luonnossa liikkumista. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei rajoitu pelkkään ravintoon, vaan se koostuu monista osa-alueista, joiden kaikkien tulee olla tasapainossa.

Painonpudotuksessa ja suorituskyvyn lisäämisessä ei riitä pelkkä ruokavalion hetkellinen muuttaminen. Olennaiseen osaan nousevat kokonaisvaltaisuus ja pitkäjänteisyys. Pienet muutokset, kohti pysyviä, terveellisempiä elämäntapoja. Muutokset, jotka huomioivat myös muut elämän osa-alueet eivätkä varasta liikaa aikaa ja energiaa tärkeimmiltä ihmisiltä. En usko lyhyisiin dieetteihin, jotka mullistavat elämän kerralla vaan elämäntapojen kokonaisvaltaiseen, pikku hiljaa tapahtuvaan muutokseen. Helposti hallittaviin, pieniin ja käytännönläheisiin askeleisiin. Kohti ravitsevampaa ja terveempää elämää.

Erityisvahvuuksiani ovat visuaalisuus sekä vahva erityisruokavalioiden hallinta. Kouluelämässä toimiminen on myös koulinut minulle valmiudet kohdata hyvin erilaisia ihmisiä ja soveltaa opetustyyliäni käytännönläheisesti erilaisiin oppimistapoihin.