Koulutukseni:

2013 Helsingin yliopisto. Kasvatustieteen maisteri: kotitaloustiede pääaineena, kasvatustiede sekä erityispedaogiikka sivuaineina.

2012 Helsingin yliopisto. Kasvatustieteen kandidaatti: kotitaloustiede pääaineena, kasvatustiede sekä erityispedaogiikka sivuaineina.

Kotitaloustieteen opintoihini on sisältynyt niin käytännön ruoanvalmistuksen, ruoan kemian ja ruoan laadun ja turvallisuuden kursseja kuin myös ravitsemustieteen kuten ruokakäyttäytymisen sekä -kulttuurin opintoja. Tutkintoni lisäksi olen opiskellut Helsingin yliopistossa ravitsemustieteen ja ruokakäyttäytymisen kursseja, kuten erityisruokavalioista ja solubiologian sekä ravitsemusepidemiologian ja ruoankäyttötutkimusten perusteet.

Olen suorittanut opettajan pedagogiset opinnot eli kasvatustieteen perus- ja aineopinnot. Lisäksi olen täydentänyt opettajan pedagogisia opintojani erityispedagogiikan sivuainekokonaisuudella eli erityispedagogiikan perus- ja aineopinnoilla vastatakseni opetustavoiltani monipuolisemmin ja paremmin erilaisten oppijoiden tarpeisiin.

Kandidaatin sekä pro gradu tutkielmani olen tehnyt Helsingin yliopistolle kehonrakentajan ja fitnessurheilijan ruoanvalinnasta.

Lisäksi opetan Spartan Academyn Toiminnallisen harjoittelun personal trainer -koulutuksessa ravitsemusta.

 
 
 

Asiakkailta, blogilukijoilta ja yhteistyötahoilta saatua palautetta:

 
 
 
 
Yhdessä Hannan kanssa toiveet ja tavoitteet saavat konkreettisen muodon. Itse pidän siitä, että ruokavaliota katsotaan ennemminkin elämäntapana kuin pikaisena dieettinä.

Hanna auttaa ruokavalion muokkaamisessa ja pyrkii yhdessä asiakkaan kanssa tekemään ruokavaliosta yhtäaikaa tavoitteiden mukaisen sekä muutoksena realistisen.

Tämä auttaa asiakasta yllättävän paljon jokapäiväisessä elämässä ja uuden ruokavalion harjoittelussa.

Itselleni tärkeä tuki oli myös siinä, että Hanna tsemppasi ja kyseli kuulumisia prosessin aikana.”
— Nainen, 31.
 
 
 

 
 
 
Minulla puhkesi 5 vuotta sitten rajut allergiat, joista pahimmat ovat vehnä ja paprika. Lopetin silloin myös kokonaan valkoisen sokerin käytön. Blogisi reseptit ovat pelastaneet minut monta kertaa! Kiitos!
— Nainen, 50v.
 
 
 

 
 
 
Ihanaa, että löysin blogisi! Se on todellinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aarreaitta! Luotettavaa faktatietoa sopivan kokoisina annospaloina, omakohtaisia kokemuksia ja vinkkejä sekä herkullisia ja terveellisiä ruokaohjeita.

Erityiskiitos positiivisesta asenteesta ja blogin kauniista visuaalisesta ilmeestä!
— Nainen, 50v.
 
 
 

 
 
 
Hanna on todella asiantunteva ravintoneuvoja. Olen saanut häneltä apua sekä ruokatottumuksiini, että muuhun elämänrytmiin ja stressinhallintaan. Hän huomioi minut hyvin kokonaisvaltaisesti. Hänen ajatuksensa ja näkemyksensä ovat järkeviä, realistisia ja ilman stressiä toteutuskelpoisia. Pidän siitä, että ensisijaisesti pyritään saamaan tarvittavat ravinteet ruuasta - toki lisäravinteitakin tarvittaessa ollaan otettu käyttöön.

Hanna on pitänyt huolen siitä, ettei uudenlaisten ruokailutottumusten opettelu lisää stressiä, vaan edetään rauhallisesti ja pienin askelin. Uskon, että pienin askelin muutokset ovat pysyviä.


Ihaninta Hannassa on mielestäni kokonaisvaltaisuus ja inhimillisyys. Hän tekee työtään sydämellään ja sen huomaa. Kun omat stressitasoni nousevat jonkin elämäntapahtuman vuoksi, hän “viheltää pelin poikki” ja silloin pidetään tauko uuden tuomisessa elämääni. Ja kun ihmeen kaupalla ;) silloin juuri uusia toimintatapoja sekä ruuan, että muun elämän suhteen alkaa tapahtua.
— Nainen, 45v.