Hyvinvoivat työntekijät jaksavat niin työssään kuin myös arjessaan paremmin. Parempi arjessa jaksaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy myös työpaikalla. Sairaspoissaolot vähentyvät ja työnteko tehostuu, kun arki ravitsee ja antaa voimavaroja. Hyvinvoiva työyhteisö antaa enemmän kuin ottaa.

Tarjoan työuupumusta ehkäiseviä ja työntekijöiden terveellisiä arkivalintoja tukevia, käytännönläheisiä ravinto- ja ruokakursseja yrityksesi työhyvinvointi- tai koulutuspäivään. Erityisen tärkeänä missiona näen arkiruokailujen monipuolistamisen ja ruokareviirin laajentamisen ruokakaupan tarjontaviidakossa.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pakettien räätälöinti kannattaa aloittaa työyhteisön tarpeiden kartoittamisella. Näin moduulit pystytään kohdentamaan juuri Teidän työyhteisöllenne sopiviksi ja siten mahdollisimman tehokkaiksi. Osallistujien on myös mahdollista listata etukäteen kysymyksiä hyvinvointiin liittyen. 
 

 

 

Matka ruokaviidakkoon -moduuli 1

3 x n.2,5h interaktiiviset luennot

Mitä ruokakaupan tarjontaviidakossa pitäisi valita, jotta söisi terveellisesti? Tässä moduulissa tutustutaan ruokakaupan osastoihin toimistotiloista käsin. Jokaisen osaston kohdalla pohditaan kyseisen ryhmän ruoka-aineiden merkitystä terveydelle nojaten tutkimustietoon ja suosituksiin.

Malli on interaktiivinen ja osallistava. Näin saadaan rakennettua yhdessä yksilöity, eri oppimistyylit huomioiva ja pedagogisesti tehokas kurssi, josta on konkreettista hyötyä.

Tieto ei jää vain teoriaan vaan käytännönläheinen lähestymistapa takaa, että teoria on helppo myös siirtää arjen toimintaan ja valintoihin. 

Moduuli 1 koostuu perustasta, jonka päälle pystytään loistavasti rakentamaan lisätietoja ja -taitoja seuraavien moduulien avulla sekä syventämään jo opittua.  Pyydä tarjousta ja tarkempaa esitettä!

 

 

Ruokareviirin laajentaminen -moduuli 2

Mm. terveellisiä herkkuja, vihersmoothieita ja raakaruokaa. Kurssi räätälöidään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voidaan pitää sekä teoreettisena että käytännönkurssina (vaatii tällöin yritykseltä sopivat tilat).

Pyydä tarjousta!

 

 

Valkoisen sokerin korvaajat -moduuli 3

Käytännönläheinen kurssi vaihtoehtoisista makeutusaineista (kuten banaani, taateli, kookossokeri). Toteutetaan käytännönopetuksena ja vaatii yritykseltä joko omat tilat tai tilojen vuokrauksen.

Pyydä tarjousta!

 

 

Muut luennot ja ruokakurssit

Koulutukseni antaa laajat mahdollisuudet toteuttaa erilaisia ruokakursseja niin yrityksille kuin myös yksilötasolla kotona. Myös rajatummat aiheluennot hyvinvoinnista ja ruokavaliosta onnistuvat. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään tarpeisiisi sopiva paketti!

Pyydä tarjousta!

 

 

 

 

Pyydä tarjousta tai lisätietoja:

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos herää kysymyksiä!